Verkoop van overzees onroerend goed
Kyrenia, Korshiyaka straat, Özyalçin 192 complex
Park Heights Square 1, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
69, 67 1 Soi Kokyang, Rawai, Muang, Phuket 83130
21, Socialisticheskaya St., SPb, kantoor 2043
Grand condo 7, Chroy Changvar, Phnom Penh, Cambodja
Batumi, Sherif Khimshiashvili str. 1
Jl. Dukuh Indah No.606, Bali 80361, Indonesië

Beleid inzake de verwerking van persoonlijke gegevens

1. algemene bepalingen

Dit beleid voor de verwerking van persoonsgegevens is opgesteld in overeenstemming met de vereisten van de federale wet van 27.07.2006. No. 152-FZ "On Personal Data" (hierna: de Wet Persoonsgegevens) en definieert de procedure voor de verwerking van persoonsgegevens en de maatregelen die World Estate (hierna: de Operator) neemt om de veiligheid van persoonsgegevens te waarborgen.

1.1 De Concessieverlener stelt als belangrijkste doel en voorwaarde voor het uitvoeren van zijn activiteiten de naleving van de mensenrechten en burgerlijke rechten en vrijheden bij de verwerking van persoonsgegevens, met inbegrip van de bescherming van het recht op privacy, persoonlijk en familiegeheim.

1.2 Het beleid van deze Beheerder inzake de verwerking van persoonsgegevens (hierna te noemen het Beleid) is van toepassing op alle informatie die de Beheerder kan verkrijgen over bezoekers van de website https://worldestate.homes.

2 Basisbegrippen gebruikt in het beleid

2.1 Geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens - verwerking van persoonsgegevens met behulp van computerapparatuur.

2.2 Blokkeren van persoonsgegevens - tijdelijke stopzetting van de verwerking van persoonsgegevens (met uitzondering van gevallen waarin de verwerking noodzakelijk is om persoonsgegevens te verduidelijken).

2.3 Website - een verzameling grafisch en informatief materiaal, evenals computerprogramma's en databases, die beschikbaar zijn op het internet op het netwerkadres https://worldestate.homes.

2.4 Informatiesysteem voor persoonsgegevens - een verzameling persoonsgegevens in databanken en informatietechnologieën en technische middelen om deze te verwerken.

2.5 Onpersonaliseren van persoonsgegevens - handelingen waardoor het onmogelijk is om zonder gebruik van aanvullende informatie vast te stellen of persoonsgegevens bij een bepaalde Gebruiker of ander subject van persoonsgegevens horen.

2.6 Verwerking van persoonsgegevens - elke handeling (bewerking) of elk geheel van handelingen (bewerkingen) die al dan niet met behulp van geautomatiseerde middelen wordt uitgevoerd met persoonsgegevens, met inbegrip van het verzamelen, vastleggen, systematiseren, verzamelen, opslaan, verduidelijken (bijwerken, wijzigen), extraheren, gebruiken, overdragen (verspreiden, verstrekken, raadplegen), anonimiseren, blokkeren, wissen, vernietigen van persoonsgegevens.

2.7. Exploitant - een overheidsinstantie, gemeentebestuur, rechtspersoon of natuurlijke persoon, die zelfstandig of samen met andere personen de verwerking van persoonsgegevens organiseert en/of uitvoert, alsook de doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens bepaalt, de samenstelling van de persoonsgegevens die worden verwerkt, acties (bewerkingen) die met persoonsgegevens worden uitgevoerd.

2.8. Persoonsgegevens - alle informatie die direct of indirect betrekking heeft op een specifieke of identificeerbare Gebruiker van de website https://worldestate.homes.

2.9. Persoonsgegevens die door de betrokkene zijn geautoriseerd voor verspreiding - persoonsgegevens waartoe de betrokkene een onbeperkt aantal personen toegang verleent door toestemming te geven voor de verwerking van persoonsgegevens die door de betrokkene zijn geautoriseerd voor verspreiding op de door de Wet Persoonsgegevens voorgeschreven wijze (hierna "persoonsgegevens die mogen worden verspreid" genoemd).

2.10. Gebruiker - elke bezoeker van de website https://worldestate.homes.

2.11 Verstrekking van persoonsgegevens - handelingen gericht op het verstrekken van persoonsgegevens aan een bepaalde persoon of een bepaalde kring van personen.

2.12. Verspreiding van persoonsgegevens - alle handelingen die gericht zijn op het bekendmaken van persoonsgegevens aan een onbepaald aantal personen (overdracht van persoonsgegevens) of het vertrouwd maken van persoonsgegevens aan een onbeperkt aantal personen, met inbegrip van het bekendmaken van persoonsgegevens in massamedia, het plaatsen in informatie- en telecommunicatienetwerken of het op andere wijze toegang verschaffen tot persoonsgegevens.

2.13. Grensoverschrijdende doorgifte van persoonsgegevens - doorgifte van persoonsgegevens naar het grondgebied van een vreemd land aan een buitenlandse overheidsinstantie, een buitenlands individu of een buitenlandse juridische entiteit.

2.14. Vernietiging van persoonsgegevens - elke handeling waardoor persoonsgegevens onherstelbaar worden vernietigd met de onmogelijkheid om de inhoud van persoonsgegevens in het informatiesysteem voor persoonsgegevens verder te herstellen en/of materiële dragers van persoonsgegevens worden vernietigd.

3. de basisrechten en -plichten van de exploitant

3.1 De Operator heeft het recht om:- Van de betrokkene betrouwbare informatie en/of documenten te ontvangen die persoonsgegevens bevatten;- In het geval dat de betrokkene zijn/haar toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens intrekt, evenals in het geval dat de Operator een verzoek indient om de verwerking van persoonsgegevens te stoppen, heeft de Operator het recht om de verwerking van persoonsgegevens voort te zetten zonder toestemming van de betrokkene, indien er in de Wet Persoonsgegevens gespecificeerde gronden zijn;- Onafhankelijk de samenstelling en lijst van noodzakelijke en e

3.2 De exploitant is verplicht om:- de betrokkene op zijn/haar verzoek informatie te verstrekken over de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens;- de verwerking van persoonsgegevens te organiseren in overeenstemming met de procedure die is vastgelegd in de huidige wetgeving van de Russische Federatie;- te reageren op beroepen en verzoeken van betrokkenen en hun wettelijke vertegenwoordigers in overeenstemming met de vereisten van de wet op persoonsgegevens;- de bevoegde instantie voor de bescherming van de rechten van betrokkenen op verzoek van deze instantie te informeren over de benodigde informatie binnen 10 dagen na de datum van ontvangst van dergelijke informatie.

4. basisrechten en verplichtingen van de betrokkenen

4.1 Betrokkenen van persoonsgegevens hebben het recht om:- informatie te ontvangen over de verwerking van hun persoonsgegevens, behalve in de gevallen waarin de federale wetgeving voorziet. De informatie wordt door de Operator in een toegankelijke vorm aan de betrokkene verstrekt en bevat geen persoonsgegevens met betrekking tot andere betrokkenen, behalve in gevallen waarin er wettelijke redenen zijn om dergelijke persoonsgegevens bekend te maken. De lijst met informatie en de procedure om deze te verkrijgen is vastgelegd in de Wet Persoonsgegevens;- van de exploitant te eisen zijn/haar persoonlijke gegevens te verduidelijken, te blokkeren of te vernietigen indien de persoonlijke gegevens onvolledig, verouderd, onnauwkeurig, illegaal verkregen zijn of niet noodzakelijk zijn voor het aangegeven doel van de verwerking, alsmede maatregelen te nemen waarin de wet voorziet om zijn/haar rechten te beschermen;- een voorwaarde van voorafgaande toestemming te stellen bij de verwerking van persoonlijke gegevens met als doel de promotie van goederen, werken en diensten op de markt;- de toestemming van de betrokkene voor de verwerking van persoonlijke gegevens in te trekken om de toestemming van de exploitant te verkrijgen;- de toestemming van de betrokkene voor de verwerking van zijn/haar persoonlijke gegevens in te trekken.

4.2 Betrokkenen zijn verplicht om:- de Operator te voorzien van betrouwbare gegevens over zichzelf;- de Operator te informeren over verduidelijking (update, wijziging) van hun persoonsgegevens.

4.3 Personen die aan de Operator valse informatie over zichzelf of informatie over een ander subject van persoonsgegevens hebben doorgegeven zonder de toestemming van deze laatste, zijn aansprakelijk in overeenstemming met de wetgeving van de Russische Federatie.

5. Principes van de verwerking van persoonsgegevens

5.1 De verwerking van persoonsgegevens wordt uitgevoerd op een rechtmatige en eerlijke basis.

5.2 De verwerking van persoonsgegevens is beperkt tot de verwezenlijking van specifieke, vooraf bepaalde en legitieme doeleinden. Verwerking van persoonsgegevens die onverenigbaar is met de doeleinden van het verzamelen van persoonsgegevens is niet toegestaan.

5.3 Het is niet toegestaan om databases samen te voegen die persoonsgegevens bevatten die worden verwerkt voor doeleinden die onverenigbaar zijn met elkaar.

5.4 Alleen persoonsgegevens die voldoen aan de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt, worden verwerkt.

5.5 De inhoud en het bereik van de verwerkte persoonsgegevens stemmen overeen met de vermelde doeleinden van de verwerking. Overlapping van verwerkte persoonsgegevens met betrekking tot de vermelde doeleinden van hun verwerking is niet toegestaan.

5.6 Bij de verwerking van persoonsgegevens wordt de juistheid van de persoonsgegevens, hun toereikendheid en, indien nodig, hun relevantie met betrekking tot de doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens gewaarborgd. De Operator neemt de noodzakelijke maatregelen en/of zorgt ervoor dat deze worden genomen om onvolledige of onjuiste gegevens te verwijderen of te verduidelijken.

5.7 Persoonsgegevens worden opgeslagen in een vorm die het mogelijk maakt om de persoon waarop de gegevens betrekking hebben te identificeren, niet langer dan vereist voor de doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens, tenzij de bewaartermijn van persoonsgegevens is vastgelegd in de federale wetgeving, een contract waarbij de persoon waarop de gegevens betrekking hebben partij, begunstigde of garant is. De verwerkte persoonsgegevens worden vernietigd of geanonimiseerd wanneer de doeleinden van de verwerking zijn bereikt of wanneer het niet langer noodzakelijk is om deze doeleinden te bereiken, tenzij anders bepaald door de federale wetgeving.

6. Doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens
Doel van de verwerkinghet informeren van de Gebruiker door het verzenden van e-mails
Persoonlijke gegevens
  • achternaam, voornaam, patroniem
  • e-mailadres
  • telefoonnummers
Juridische gronden
  • Federale wet "Informatie, informatietechnologieën en informatiebescherming" van 27.07.2006 N 149-FZ
Soorten verwerking van persoonlijke gegevens
  • Overdracht van persoonlijke gegevens
7. Voorwaarden voor de verwerking van persoonsgegevens

7.1 De verwerking van persoonsgegevens wordt uitgevoerd met toestemming van de betrokkene voor de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens.

7.2 De verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk om de doeleinden te bereiken die zijn vastgelegd in het internationale verdrag van de Russische Federatie of in de wet, om de functies, bevoegdheden en plichten te vervullen die door de wetgeving van de Russische Federatie aan de exploitant zijn toegewezen.

7.3 De verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de rechtsbedeling, de uitvoering van een gerechtelijke handeling, de uitvoering van een handeling van een andere autoriteit of ambtenaar in overeenstemming met de wetgeving van de Russische Federatie inzake tenuitvoerleggingsprocedures.

7.4 De verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij de betrokkene partij, begunstigde of garant is, alsmede voor het sluiten van een overeenkomst op initiatief van de betrokkene of een overeenkomst waarbij de betrokkene begunstigde of garant zal zijn.

7.5 De verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitoefening van de rechten en gerechtvaardigde belangen van de exploitant of derden of voor de verwezenlijking van maatschappelijk belangrijke doeleinden, mits de rechten en vrijheden van de betrokkene niet worden geschonden.

7.6 Verwerking van persoonsgegevens waartoe een onbeperkt aantal personen toegang heeft door de betrokkene of op zijn/haar verzoek (hierna "openbare persoonsgegevens" genoemd).

7.7 Verwerking van persoonsgegevens onderhevig aan publicatie of verplichte openbaarmaking in overeenstemming met de federale wetgeving.

8. Procedure voor het verzamelen, opslaan, overdragen en andere vormen van verwerking van persoonlijke gegevens

De beveiliging van persoonsgegevens die door de Operator worden verwerkt, wordt gewaarborgd door de implementatie van wettelijke, organisatorische en technische maatregelen die nodig zijn om volledig te voldoen aan de vereisten van de toepasselijke wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens.

8.1 De Concessieverlener draagt zorg voor de veiligheid van persoonsgegevens en neemt alle mogelijke maatregelen om toegang tot persoonsgegevens door onbevoegden uit te sluiten.

8.2 De persoonsgegevens van de Gebruiker zullen in geen geval worden doorgegeven aan derden, behalve in gevallen die verband houden met de uitvoering van de geldende wetgeving of indien de betrokkene toestemming heeft gegeven aan de Operator om de gegevens door te geven aan een derde voor de nakoming van verplichtingen uit hoofde van een civielrechtelijke overeenkomst.

8.3 In geval van het vaststellen van onjuistheden in persoonsgegevens, kan de Gebruiker deze zelfstandig bijwerken door een bericht te sturen aan de Operator naar het e-mailadres van de Operator mail@worldestate.homes met de aantekening "Bijwerken persoonsgegevens".

8.4 De duur van de verwerking van persoonsgegevens wordt bepaald door de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens zijn verzameld, tenzij in de overeenkomst of de toepasselijke wetgeving een andere termijn is vastgesteld.
De Gebruiker kan zijn toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens te allen tijde intrekken door de Operator per e-mail een bericht te sturen naar het e-mailadres van de Operator mail@worldestate.homes met de vermelding "Intrekking toestemming verwerking persoonsgegevens".

8.5 Alle informatie die wordt verzameld door diensten van derden, met inbegrip van betalingssystemen, communicatiemiddelen en andere dienstverleners, wordt opgeslagen en verwerkt door de vermelde personen (Operators) in overeenstemming met hun Gebruikersovereenkomst en Privacybeleid. Persoonsgegevens Subject en/of met de genoemde documenten. De Operator is niet verantwoordelijk voor de handelingen van derden, met inbegrip van de in deze clausule vermelde serviceproviders.

8.6 De door de betrokkene vastgestelde verboden op de overdracht (anders dan het verlenen van toegang), evenals op de verwerking of de voorwaarden voor de verwerking (anders dan toegang) van persoonsgegevens die zijn toegestaan voor verspreiding, zijn niet van toepassing in gevallen van verwerking van persoonsgegevens in het staatsbelang, openbaar belang en ander openbaar belang, zoals gedefinieerd in de wetgeving van de Russische Federatie.

8.7 Bij de verwerking van persoonsgegevens waarborgt de Concessieverlener de vertrouwelijkheid van de persoonsgegevens.

8.8 De Operator bewaart persoonsgegevens in een vorm die het mogelijk maakt de betrokkene te identificeren, niet langer dan vereist is voor de doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens, tenzij de bewaartermijn van persoonsgegevens is vastgesteld door de federale wetgeving, een contract waarbij de betrokkene partij, begunstigde of garant is.

8.9 De voorwaarde voor beëindiging van de verwerking van persoonsgegevens kan zijn het bereiken van de doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens, het verlopen van de toestemming van de betrokkene, het intrekken van toestemming door de betrokkene of een verzoek om de verwerking van persoonsgegevens te beëindigen, evenals de ontdekking van onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens.

9. Lijst van acties uitgevoerd door de Operator met de ontvangen persoonsgegevens

9.1 De Concessieverlener verzamelt, registreert, systematiseert, accumuleert, bewaart, verduidelijkt (bijwerkt, wijzigt), extraheert, gebruikt, overdraagt (verspreidt, verstrekt, opent), depersonaliseert, blokkeert, verwijdert en vernietigt persoonsgegevens.

9.2 De Operator voert een geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens uit met of zonder ontvangst en/of verzending van de ontvangen informatie via informatie- en telecommunicatienetwerken.

10. Grensoverschrijdende overdracht van persoonlijke gegevens

10.1 Vóór de aanvang van de grensoverschrijdende doorgifte van persoonsgegevens stelt de Operator de bevoegde instantie voor de bescherming van de rechten van de betrokkenen in kennis van zijn voornemen om grensoverschrijdende doorgifte van persoonsgegevens uit te voeren (deze kennisgeving wordt afzonderlijk van de kennisgeving van het voornemen om persoonsgegevens te verwerken verzonden).

10.2 Alvorens de bovengenoemde kennisgeving in te dienen, is de Operator verplicht relevante informatie in te winnen bij de autoriteiten van een buitenlandse staat, buitenlandse natuurlijke personen, buitenlandse rechtspersonen aan wie de grensoverschrijdende overdracht van persoonsgegevens is gepland.

11. Vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens

De exploitant en andere personen die toegang hebben gekregen tot persoonsgegevens zijn verplicht om persoonsgegevens niet bekend te maken aan derden en niet te verspreiden zonder de toestemming van de betrokkene, tenzij de federale wet anders bepaalt.

12. Slotbepalingen

12.1. De Gebruiker kan opheldering krijgen over de kwesties die van belang zijn voor de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens door contact op te nemen met de Operator via e-mail op mail@worldestate.homes.

12.2 Dit document zal alle wijzigingen in het beleid van de Operator voor de verwerking van persoonsgegevens weergeven. Het beleid is onbeperkt geldig totdat het wordt vervangen door een nieuwe versie.

12.3 De huidige versie van het beleid is vrij beschikbaar op internet op https://worldestate.homes/privacy/.

Contacten

Mis de verkooplanceringen van wooncomplexen tegen de beste prijs niet
Abonneer je op een groep op WhatsApp

Laat een verzoek achter

Vul het telefoonnummer in internationaal formaat in

Niet gevonden wat je zocht?

Beantwoord 4 vragen (duurt 30 seconden) - ontvang een gepersonaliseerde selectie van huidige woningen + Gids "Hoe kies ik een woning in het buitenland".

Geïnteresseerd? Klik op "Selectie starten".

Start selectie

Of stuur een e-mail naar WhatsApp - onze specialisten beantwoorden al je vragen

nl_NLDutch