Salg af oversøisk ejendom
Kyrenia, Korshiyaka-gaden, Özyalçin 192-komplekset
Park Heights Square 1, Dubai, UAE
69, 67 1 Soi Kokyang, Rawai, Muang, Phuket 83130
21, Socialisticheskaya St., SPb, kontor 2043
Grand condo 7, Chroy Changvar, Phnom Penh, Cambodja
Batumi, Sherif Khimshiashvili str. 1
Jl. Dukuh Indah No.606, Bali 80361, Indonesien

Politik for behandling af personoplysninger

1. Generelle bestemmelser

Denne politik for behandling af personoplysninger er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i den føderale lov dateret 27.07.2006. Nr. 152-FZ "Om personoplysninger" (i det følgende - persondataloven) og definerer proceduren for behandling af personoplysninger og foranstaltninger til at sikre persondatasikkerhed, der er truffet af World Estate (i det følgende - operatøren).

1.1 Operatøren sætter som sit vigtigste mål og betingelse for at udføre sine aktiviteter overholdelse af menneskerettigheder og borgerlige rettigheder og friheder i behandlingen af personoplysninger, herunder beskyttelse af retten til privatlivets fred, personlig og familiemæssig hemmeligholdelse.

1.2 Denne operatørs politik for behandling af personoplysninger (herefter kaldet politikken) gælder for alle oplysninger, som operatøren kan indhente om besøgende på webstedet https://worldestate.homes.

2 Grundlæggende begreber brugt i politikken

2.1 Automatiseret behandling af persondata - behandling af persondata ved hjælp af computerudstyr.

2.2 Blokering af personoplysninger - midlertidigt ophør af behandling af personoplysninger (undtagen i tilfælde, hvor behandling er nødvendig for at afklare personoplysninger).

2.3 Hjemmeside - et sæt grafiske og informative materialer samt computerprogrammer og databaser, der sikrer, at de er tilgængelige på internettet på netværksadressen https://worldestate.homes.

2.4 Informationssystem med personoplysninger - et sæt personoplysninger, der er indeholdt i databaser og informationsteknologier og tekniske midler, der sikrer deres behandling.

2.5 Upersonliggørelse af personoplysninger - handlinger, som gør det umuligt at afgøre uden brug af yderligere oplysninger, om personoplysninger tilhører en bestemt bruger eller et andet emne for personoplysninger.

2.6 Behandling af personoplysninger - enhver handling (operation) eller række af handlinger (operationer), der udføres med eller uden brug af automatiseringsmidler med personoplysninger, herunder indsamling, registrering, systematisering, akkumulering, opbevaring, præcisering (opdatering, ændring), udtræk, brug, overførsel (distribution, levering, adgang), depersonalisering, blokering, sletning, destruktion af personoplysninger.

2.7. operatør - en statslig myndighed, kommunal myndighed, juridisk enhed eller fysisk person, uafhængigt eller i fællesskab med andre personer, der organiserer og/eller udfører behandling af personoplysninger, samt bestemmer formålet med behandling af personoplysninger, sammensætning af personoplysninger, der er genstand for behandling, handlinger (operationer) udført med personoplysninger.

2.8. personoplysninger - alle oplysninger, der direkte eller indirekte vedrører en specifik eller identificerbar bruger af webstedet https://worldestate.homes.

2.9. Personoplysninger, som den registrerede har givet tilladelse til at videregive - personoplysninger, som den registrerede giver adgang til for et ubegrænset antal personer ved at give samtykke til behandling af personoplysninger, som den registrerede har givet tilladelse til at videregive på den måde, der er foreskrevet i persondataloven (i det følgende benævnt "personoplysninger, der er givet tilladelse til at videregive").

2.10. Bruger - enhver besøgende på hjemmesiden https://worldestate.homes.

2.11. Udlevering af personoplysninger - handlinger, der har til formål at udlevere personoplysninger til en bestemt person eller en bestemt kreds af personer.

2.12. Formidling af personoplysninger - enhver handling, der har til formål at videregive personoplysninger til et ubestemt antal personer (overførsel af personoplysninger) eller gøre et ubegrænset antal personer bekendt med personoplysninger, herunder videregivelse af personoplysninger i massemedier, placering i informations- og telekommunikationsnetværk eller tilvejebringelse af adgang til personoplysninger på enhver anden måde.

2.13. Grænseoverskridende overførsel af personoplysninger - overførsel af personoplysninger til et fremmed lands territorium til en udenlandsk statslig myndighed, en udenlandsk person eller en udenlandsk juridisk enhed.

2.14. Ødelæggelse af personoplysninger - enhver handling, som resulterer i, at personoplysninger uigenkaldeligt ødelægges, så det er umuligt at genskabe indholdet af personoplysninger i informationssystemet for personoplysninger, og/eller at materielle bærere af personoplysninger ødelægges.

3. Operatørens grundlæggende rettigheder og forpligtelser

3.1 Operatøren har ret til:- at modtage pålidelige oplysninger og/eller dokumenter indeholdende personoplysninger fra den registrerede;- hvis den registrerede trækker sit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage, samt hvis operatøren indgiver en anmodning om at stoppe behandlingen af personoplysninger, har operatøren ret til at fortsætte behandlingen af personoplysninger uden den registreredes samtykke, hvis der er grunde, der er specificeret i persondataloven;- selvstændigt at bestemme sammensætningen og listen over foranstaltninger, der er nødvendige og hensigtsmæssige for den registrerede;- selvstændigt at bestemme sammensætningen og listen over foranstaltninger, der er nødvendige og hensigtsmæssige for den registrerede;- selvstændigt at bestemme sammensætningen og listen over foranstaltninger, der er nødvendige og hensigtsmæssige for den registrerede;- selvstændigt at bestemme sammensætningen og listen over foranstaltninger, der er nødvendige og hensigtsmæssige for den registrerede.

3.2 Operatøren er forpligtet til at:- give den registrerede på dennes anmodning oplysninger om behandlingen af hans/hendes personoplysninger;- organisere behandlingen af personoplysninger i overensstemmelse med den procedure, der er fastlagt i den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation;- besvare klager og anmodninger fra registrerede og deres juridiske repræsentanter i overensstemmelse med kravene i loven om personoplysninger;- informere det autoriserede organ til beskyttelse af de registreredes rettigheder på anmodning fra dette organ om de nødvendige oplysninger inden for 10 dage fra datoen for modtagelse af sådanne oplysninger.

4. Grundlæggende rettigheder og forpligtelser for de registrerede

4.1 Registrerede personer har ret til: - at modtage oplysninger om behandlingen af deres personoplysninger, undtagen i tilfælde, der er fastsat i føderale love. Oplysninger skal gives til den registrerede af operatøren i en tilgængelig form og må ikke indeholde personoplysninger vedrørende andre registrerede, undtagen i tilfælde, hvor der er juridiske grunde til videregivelse af sådanne personoplysninger. Listen over oplysninger og proceduren for at få dem er fastlagt i loven om personoplysninger;- at kræve, at operatøren præciserer hans/hendes personoplysninger, blokerer eller ødelægger dem, hvis personoplysningerne er ufuldstændige, forældede, unøjagtige, ulovligt indhentet eller ikke er nødvendige for det angivne formål med behandlingen, samt at træffe foranstaltninger i henhold til loven for at beskytte hans/hendes rettigheder;- at pålægge en betingelse om forudgående samtykke ved behandling af personoplysninger med henblik på fremme af varer, værker og tjenester på markedet;- at tilbagekalde den registreredes samtykke til behandling af personoplysninger for at få operatørens samtykke;- at tilbagekalde den registreredes samtykke til behandling af hans/hendes personoplysninger.

4.2 Personlige dataemner er forpligtet til at:- give operatøren pålidelige data om sig selv;- informere operatøren om afklaring (opdatering, ændring) af deres personlige data.

4.3 Personer, der har givet operatøren falske oplysninger om sig selv eller oplysninger om en anden person med personoplysninger uden sidstnævntes samtykke, er ansvarlige i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

5. Principper for behandling af personoplysninger

5.1 Behandlingen af personoplysninger skal ske på et lovligt og rimeligt grundlag.

5.2 Behandlingen af personoplysninger er begrænset til opfyldelsen af specifikke, forudbestemte og legitime formål. Behandling af personoplysninger, der er uforenelige med formålene med indsamling af personoplysninger, er ikke tilladt.

5.3 Det er ikke tilladt at sammenlægge databaser, der indeholder personoplysninger, som behandles til formål, der er uforenelige med hinanden.

5.4 Kun personoplysninger, der opfylder de formål, hvortil de behandles, må behandles.

5.5 Indholdet og omfanget af de behandlede personoplysninger svarer til de angivne formål med behandlingen. Overflødighed af behandlede personoplysninger i forhold til de angivne formål med deres behandling er ikke tilladt.

5.6 Ved behandling af personoplysninger skal det sikres, at personoplysningerne er korrekte, tilstrækkelige og om nødvendigt relevante i forhold til formålet med behandlingen af personoplysningerne. Operatøren skal træffe de nødvendige foranstaltninger og/eller sikre, at de træffes for at slette eller præcisere ufuldstændige eller unøjagtige data.

5.7 Opbevaring af personoplysninger udføres i en form, der gør det muligt at identificere emnet for personoplysninger, ikke længere end krævet af formålene med behandling af personoplysninger, medmindre perioden for opbevaring af personoplysninger er fastlagt i føderal lovgivning, kontrakt, som emnet for personoplysninger er en part, modtager eller garant for. Behandlede personoplysninger skal destrueres eller anonymiseres, når formålet med behandlingen er nået, eller når det ikke længere er nødvendigt for at nå disse formål, medmindre andet er fastsat i føderal lovgivning.

6. Formål med behandling af personoplysninger
Formål med behandlingeninformere brugeren ved at sende e-mails
Personlige data
  • Efternavn, fornavn, patronymikon
  • e-mail-adresse
  • telefonnumre
Juridisk grundlag
  • Føderal lov "Om information, informationsteknologier og informationsbeskyttelse" dateret 27.07.2006 N 149-FZ
Typer af behandling af personoplysninger
  • Overførsel af personlige data
7. Betingelser for behandling af personoplysninger

7.1 Behandlingen af personoplysninger sker med den registreredes samtykke til behandlingen af hans/hendes personoplysninger.

7.2 Behandlingen af personoplysninger er nødvendig for at nå de formål, der er fastsat i Den Russiske Føderations internationale traktat eller ved lov, for at opfylde de funktioner, beføjelser og forpligtelser, der pålægges operatøren i henhold til lovgivningen i Den Russiske Føderation.

7.3 Behandling af personoplysninger er nødvendig for retsplejen, udførelse af en retslig handling, handling fra en anden myndighed eller embedsmand, der er underlagt fuldbyrdelse i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation om fuldbyrdelsesprocedurer.

7.4 Behandlingen af personoplysninger er nødvendig for opfyldelsen af en aftale, som den registrerede er part i eller begunstiget eller garant for, samt for indgåelsen af en aftale på den registreredes initiativ eller en aftale, hvor den registrerede vil være begunstiget eller garant.

7.5 Behandlingen af personoplysninger er nødvendig for at udøve operatørens eller tredjeparters rettigheder og legitime interesser eller for at opnå samfundsmæssigt vigtige formål, forudsat at den registreredes rettigheder og friheder ikke krænkes.

7.6 Behandling af personoplysninger, som et ubegrænset antal personer har adgang til af den registrerede eller på dennes anmodning (i det følgende benævnt "offentligt tilgængelige personoplysninger").

7.7 Behandling af personoplysninger, der er underlagt offentliggørelse eller obligatorisk videregivelse i overensstemmelse med føderal lovgivning.

8. Procedure for indsamling, opbevaring, overførsel og andre former for behandling af personoplysninger

Sikkerheden for personoplysninger, der behandles af operatøren, sikres ved at gennemføre juridiske, organisatoriske og tekniske foranstaltninger, der er nødvendige for fuld overholdelse af kravene i den gældende lovgivning inden for beskyttelse af personoplysninger.

8.1 Operatøren skal sørge for sikkerheden af personoplysninger og træffe alle mulige foranstaltninger for at udelukke, at uautoriserede personer får adgang til personoplysninger.

8.2 Brugerens personlige data vil aldrig, under ingen omstændigheder, blive overført til tredjepart, undtagen i tilfælde relateret til udførelsen af den gældende lovgivning, eller hvis emnet for personlige data har givet sit samtykke til operatøren til at overføre dataene til en tredjepart til opfyldelse af forpligtelser i henhold til en civilretlig kontrakt.

8.3 I tilfælde af identifikation af unøjagtigheder i personlige data kan brugeren opdatere dem uafhængigt ved at sende en meddelelse til operatøren til operatørens e-mail-adresse mail@worldestate.homes med noten "Opdatering af personlige data".

8.4 Perioden for behandling af personoplysninger bestemmes af opfyldelsen af de formål, som personoplysningerne blev indsamlet til, medmindre en anden periode er fastsat i kontrakten eller den gældende lovgivning.
Brugeren kan til enhver tid trække sit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage ved at sende en meddelelse til operatøren via e-mail til operatørens e-mailadresse mail@worldestate.homes mærket "Tilbagekaldelse af samtykke til behandling af personoplysninger".

8.5 Alle oplysninger, der indsamles af tredjepartstjenester, herunder betalingssystemer, kommunikationsmidler og andre tjenesteudbydere, opbevares og behandles af de angivne personer (operatører) i overensstemmelse med deres brugeraftale og privatlivspolitik. Persondataemnet og/eller med de nævnte dokumenter. Operatøren er ikke ansvarlig for tredjeparters handlinger, herunder de tjenesteudbydere, der er angivet i dette afsnit.

8.6 De forbud, som den registrerede har fastsat for overførsel (bortset fra at give adgang), samt for behandling eller betingelser for behandling (bortset fra adgang) af personoplysninger, der er godkendt til formidling, gælder ikke i tilfælde af behandling af personoplysninger i statens, offentlighedens og andre offentlige interesser som defineret i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

8.7 Ved behandling af personoplysninger skal operatøren sikre fortrolighed af personoplysninger.

8.8 Operatøren skal opbevare personoplysninger i en form, der gør det muligt at identificere den registrerede i ikke længere tid, end formålet med behandlingen af personoplysningerne kræver, medmindre perioden for opbevaring af personoplysninger er fastsat i føderal lovgivning, kontrakt, som den registrerede er part i, modtager eller garant for.

8.9 Betingelsen for ophør af behandling af personoplysninger kan være opfyldelse af formålene med behandling af personoplysninger, udløb af den registreredes samtykke, tilbagetrækning af samtykke fra den registrerede eller en anmodning om ophør af behandling af personoplysninger samt opdagelse af ulovlig behandling af personoplysninger.

9. Liste over handlinger udført af operatøren med de modtagne personoplysninger

9.1 Operatøren skal indsamle, registrere, systematisere, akkumulere, opbevare, præcisere (opdatere, ændre), udtrække, bruge, overføre (formidle, give adgang til), afpersonificere, blokere, slette og destruere persondata.

9.2 Operatøren udfører automatiseret behandling af personoplysninger med eller uden modtagelse og/eller overførsel af de modtagne oplysninger via informations- og telekommunikationsnetværk.

10. Grænseoverskridende overførsel af personoplysninger

10.1 Før påbegyndelse af grænseoverskridende overførsel af personoplysninger skal operatøren underrette det autoriserede organ til beskyttelse af de registreredes rettigheder om sin hensigt om at udføre grænseoverskridende overførsel af personoplysninger (en sådan underretning skal sendes separat fra underretningen om hensigt om at udføre behandling af personoplysninger).

10.2 Før operatøren indsender ovennævnte meddelelse, er operatøren forpligtet til at indhente relevante oplysninger fra myndighederne i en fremmed stat, udenlandske enkeltpersoner, udenlandske juridiske enheder, til hvem grænseoverskridende overførsel af personoplysninger er planlagt.

11. Fortrolighed af personlige data

Operatøren og andre personer, der har fået adgang til personoplysninger, er forpligtet til ikke at videregive til tredjeparter og ikke at sprede personoplysninger uden samtykke fra den person, der er genstand for personoplysninger, medmindre andet er fastsat i føderal lovgivning.

12. Afsluttende bestemmelser

12.1. Brugeren kan få afklaret spørgsmål af interesse vedrørende behandlingen af hans/hendes personlige data ved at kontakte operatøren via e-mail på mail@worldestate.homes.

12.2 Dette dokument vil afspejle eventuelle ændringer i operatørens politik for behandling af personoplysninger. Politikken er gyldig på ubestemt tid, indtil den erstattes af en ny version.

12.3 Den aktuelle version af politikken er frit tilgængelig på internettet på https://worldestate.homes/privacy/.

Kontaktpersoner

Gå ikke glip af salgsstart af boligkomplekser til den bedste pris
Tilmeld dig en gruppe på WhatsApp

Efterlad en anmodning

Udfyld venligst telefonnummeret i internationalt format

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Svar på 4 spørgsmål (tager 30 sekunder) - få et personligt udvalg af aktuelle ejendomme + guide "Sådan vælger du en ejendom i udlandet".

Er du interesseret? Klik på "Start udvælgelse".

Start valg

Eller send os en e-mail på WhatsApp - vores specialister vil besvare alle dine spørgsmål

da_DKDanish